BEHANDLINGER

 

NYHEDER:

NÆSTE LEDIGE TID:(postnr)

BEHANDLINGER

Energiterapi

 

Med Energiterapi tilbydes mange forskellige behandlingstyper i en behandlings-session eks: Har du skulderproblemer kan dette skyldes problemer i tarmene eller milten. Her kunne zoneterapi, akupunktur og BARS være en samlet behandlingsform på en og samme behandlingstid.

Dette betyder også at ved et længere behandlingsforløb er de enkelte behandlinger ikke ens da kroppe måske har brug for en anden indgangsvinkel og dermed en anden behandling.

 

Energiterapi vil være indlagt i de fleste behandlinger dog ikke direkte under massage.

 

Energiterapien kan være meget kraftfuld og flytte mange grænser, både kropsligt men også psykisk. Derfor skal man ikke foretage sig større ting efter behandlingen såsom at dykke ned på 30 m. eller springe i faldskærm lige bagefter. Derudover kan kroppen have brug for ekstra væske og energi, så en juice i tasken eller lidt energidrik er godt.

 

Lige nu indgår følgende i Energiterpien: Sportszoneterapi, Sportsskadeterapi, Sportakupunktur, Lifewave, GateWay, GateControl, Aktiv Hjernehindescanning, Akupressur, BARS.

 

Her kan du se en video af hjernehindescanning.

 

 

Sportszoneterapi

 

Med Sportszoneterapi kan vi afhjælpe mange former for udfordringer i kroppen. Kroppen er afspejlet i både øret, hænder og fødderne.

 

Som et eksempel kan der være smerter i skulderen og her kan vi ved at trykke ved lilletåen og området herom. Derved får vi muskulaturer og nerver til at slappe af. Der kan også bruges akupunktur i disse områder og her skal du kigge mere under sportsakupunktur.

Sportakupunktur

 

Med Sportakupunktur kan vi med akupunktur-nåle, -magneter eller *korn* lindre, udrense og afspænde muskler i kroppen. Kroppen er afspejlet i både øret, hænder og fødderne hvor vi kan sætte nålene og i øret sætte mini-nåle, *korn* eller magneter.

 

Som oftes skal/kan nålene sidde i ca. 20-30 min og mini-nåle, *korn* og magneter kan/skal sidde i flere dage. Som et eksempel skulle være smerter i hoften kan vi sætte en nåle ved fod-roden og en magnet i toppen af øret for få muskulaturer og nerver til at slappe af. Der kan også bruges akupresur i disse områder og her skal du kigge mere under akupressur.

Sportsskadeterapi

 

Som Sportsskadeterapeut giver vi råd og vejledning i behandling af sportsskader og andre skader.

 

Vi arbejder meget med årsagsbehandling og efterbehandling. Det betyder at vi komme til bunds i hvorfor der ikke er ske bedrig ved evt. andre behandlere/behandlingsteder og hvilke fejl der evt. er begået.

 

Der bliver også langt en plan fremadrettet mod genoptræning/genoptagelse af sportsaktiviteter/alm. motion/funktion. Vi har i klinikken hjulpet rigtig mange der er blevet opgivet at det etablerede system fordi der ikke er set en sammenhæng mellem eks: knæproblemer, mavesmerter og en gammel hjernerystelse.

LifeWave

 

LifeWave er en ny type behandlingsform der grundlæggende bruger

asiatisk akupressur, naturmedicin og meridianbaner.

LifeWave-produkterner er 'et emne/plaster' der påsættes tøjet eller huden i behandlingsområdet eller merdianpunkterne og efter kort tid 30-60 sek. kan en effekt mærkes.

Behandlingerne med LifeWave er ikke er erstatning for etablerede læge/behandlingssystem men et godt alternativ. Produkterne kan købes her.

 

Her kan du se effekten efter kort tids brug.

Øverest kraftige smerter i nakke og ryg.

 

Nederest hvorledes musklerne er afslappede og næsten smertefri.

BARS – Access Consciousness

 

BARS er en behagelige form for energi/bevistheds-behandling hvor 32 punkter på hovedet stimulere ved let eller ingen berøring.

 

BARS giver dig mulighed for ved hjælp af energierne at slette dårlige mønstre, behandle følelser og overbevisninger der begrænser dig i din livsførelse.

 

BARS hjælper med til at kunne lave ændringer i alle aspekter af dit liv.

Med BARS bliver du mere nærværende.

BARS giver mulighed for at slippe gamle adfærdsmønstre, overbevisninger og meninger om andre individer og problemstillinger, som du har haft med dig fra barndommen eller fra tidligere.

 

Med BARS-behandlinger kan du åbne dig op for at finde det du virkelig ønsker dig af livet, f.eks. kærlighed, et godt forhold til din egen krop, rigdom, selvtillid, selvværd, succes, anerkendelse og et sundt helbred.

 

BARS-behandlingerne tager normalt 60 min. for de første behandlinger, dog på længere sigt kan tiden udvides eller nedsættes afhængig af problemstillingerne.

 

Du kan læse mere om BARS: www.accessconsciousness.com/

KLINIK: SØNDRE FASANVEJ 14, 2000 FREDERIKSBERG C.

TLF:: +45 22 29 55 24

GRYBERG CARE/ KISONDO

 

GRYBERG CARE / KISONDO ER DELS EN KLINIK FOR SPECIELLE UDFORDRINGER OG DELS ET NYT BEHANDLINGSSYSTEM HVOR VI TALER MED KROPPEN OG FINDER DEN BEDSTE BEHANDLINGSFORM.

BEHANDLINGER I HELE VERDEN:

 

VI BEHANDLER I HELE VERDEN, HERUNDER: DANMARK, ISLAND, NORGE, SVERIGE, USA, SPANIEN M.FL..

HUSK AT MELDE AFBUD

 

DU KAN AFBESTILLE INGEN 36 TIMER FØR UDEN OMKOSTNINGER. ER DET UNDER 24 TIMER FØR KAN DET KOSTE OP TIL 100 % AF BELØBET

 

VI SVARER:

PÅ TELEFON, SMS OG FACEBOOK.

DOG KAN DU IKKE LÆGGE BESKED PÅ VORES TELEFONSVARE..

FØLG OS PÅ SOME:

 

VORES BASE-KURSER, BEHANDLINGSFORSLAG, UNDERVISNING OG FOREDRAG KAN FØLGES PÅ FACEBOOK, TWITTER OG INSTAGRAM.

VI TAGER BETALONGSKORT OG MOBILEPAY

 

VIA IZETTLE TAGER VI DE FLESTE BETALINGSKORT, DOG IKKE DANKORT.

 

 

ELTON 2018 © Copyright. All Rights Reserved.